Kylmälän FBK-VPK:n varhaisnuoret harjoittelevat keskiviikkoisin kello 18:00-19:00  Kylmälän paloasemalla. (Sjökullantie 368, 02540 Kylmälä)

Varhaisnuorten viikkoharjoituksissa harjoitellaan samoja asioita kuin nuoriso- ja hälytysosastossamme, mutta enemmän lapsille sopivalla tavalla, kuten leikkien avulla.

Löydät meidät myös Facebookista (Kylmälä FBK-VPK Varhaisnuoret), jonne päivitämme kuvia harjoituksista ja erilaisista tapahtumista!

Harjoitukset menevät koulujen mukaan eli jos koulusta on lomaa tai vapaapäivä, harjoituksia ei ole, mutta tästäkin ilmoitamme ajoissa tekstiviestillä sekä harjoituksissa!

 

Kuka pääsee mukaan?

Ikärajanamme on  6-10 vuotiaat, mikäli haluaa jatkaa täytettyään 10 vuotta, siirtyy nuoriso-osaston harjoituksiin.

Mukaan toimintaan pääsee tulemalla keskiviikkona treenien alkaessa paloasemalle ja ilmoittamalla meille, että haluaisi tulla mukaan toimintaan. Myös vanhemmat voivat olla harjoituksissa lapsen mukana, jos uudet ihmiset ja uusi paikka ujostuttaa!

Harjoituksiin tullessa on muistettava pukeutua sen mukaan, että voimme olla ulkona ja iltojen pimetessä heijastinliivi on oltaa mukana turvallisuuden takia, sillä parkkipaikalla liikkuu autoja harjoitustemme aikana. Myöskin iloinen mieli ja innokkuus oppia uusia asioita seka saada uusia kavereita on hyvä olla mukana! :D

Kuvateksti